Startupit

Tehdään liiketoimintaa yhdessä

Elisalla on yli 90 startup-kumppanuutta. Voimme toimia aikaisen vaiheen asiakkaana tai tarjota yhteistyökumppanina käyttöösi tehokkaat myyntikanavamme.

Yhteydet kuntoon!

Tarjoamme viimeisen kuuden kuukauden aikana perustetuille startupeille vuodeksi 10 % alennuksen puhelinliittymistä sekä kiinteistä ja mobiililaajakaistaliittymistä. Alennuksen saamiseksi tarvitset yrityksellesi suomalaisen Y-tunnuksen.

Ota yhteyttä myyntinumeroomme 0800 04411 ja mainitse koodi BUSINESSFINLAND hyödyntääksesi tarjouksen.

 


 


Esimerkkejä menestyksekkäästä yhteistyöstämme

Tarjous

Transfluent

Transfluent on ihmisvoimaan perustuva käännösalusta. Se hyödyntää ammattikääntäjiä ympäri maailmaa automatisoiden asiakkaidensa viestintää yli sadalla kielellä. Elisan kanssa käynnistynyt yhteistyö oli Transfluentille tärkeä uusi mahdollisuus.  Elisa ensimmäisenä yritysasiakkaana otti käyttöön Transfluentin järjestelmän, jolla käännöksiä voi tehdä koko organisaatiossa ja jota jokainen työntekijä voi käyttää.

Elisan kanssa työskentely on ollut fantastista!
Jani Penttinen, perustaja ja toimitusjohtaja.

Tuote on poistunut valikoimasta

Verkkokaupan etusivulle

Ole hyvä ja odota hetki

Tarjous

ŌURA

Oura Health on kehittänyt ŌURAn, maailman ensimmäisen hyvinvointisormuksen ja -sovelluksen. Kesäkuussa 2016 Elisa Kulma aloitti myymään ensimmäisenä Euroopassa kyseistä hyvinvointisormusta.

Voimme suositella yhteistyötä Elisan kanssa lämpimästi myös muille startup-yrityksille. Elisalla ollaan aidosti kiinnostuneita innovatiivisista tuotteista ja konsepteista sekä uusien erilaisten yhteistyötapojen löytämisestä.

Tuote on poistunut valikoimasta

Verkkokaupan etusivulle

Ole hyvä ja odota hetki

Tarjous

OnePlus

OnePlus on globaali startup, joka haastaa perinteiset teknologiakonseptit. OnePlus toimii "Never settle" -ajattelun pohjalta ja luo ainutlaatuisesti muotoiltuja, huippulaatuisia ja suorituskykyisiä puhelimia. OnePlus kasvaa yhdessä käyttäjäyhteisönsä kanssa. OnePlus tuli myyntiin Elisalle ensimmäisenä Euroopassa toukokuussa 2016, ja on ollut Elisan myydyimpiä puhelimia syyskuusta 2016 lähtien.

Haluamme tarjota asiakkaillemme ensiluokkaisia tuotteita sekä parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen kaikkialla maailmassa. Olemme erittäin iloisia yhteistyöstä Elisan kanssa Suomessa.
OnePlussan Euroopan markkinointijohtaja David Sanmartin.

Tuote on poistunut valikoimasta

Verkkokaupan etusivulle

Ole hyvä ja odota hetki

Tarjous

Two Hatin Sift

Habbo Hotel käytti Two Hat Securityn Community Sift -sisältöfiltteriä ja moderointityökalua toteuttaessaan uudenlaisen tavan yhteisön moderointiin. Community Sift käyttää keinoälyä tuettuna automatisoidulla ihmisen suorittamalla tarkistuksella. Sillä korvattiin entinen menetelmä ja tunnistetaan sekä filtteröidään vaarallista sisältöä reaaliajassa. Habbon moderaattoreilla on lisäksi täydet käyttöoikeudet työkaluun.

Community Sift on muuttanut Habbo Hotellin organisaatiota ja tapaa työskennellä. Siftin avulla olemme tehokkaasti vähentäneet ihmisten suorittamaa moderointia jopa 70 prosenttia.

Tuote on poistunut valikoimasta

Verkkokaupan etusivulle

Ole hyvä ja odota hetki

Tarjous

Muutetaan tulevaisuutta yhdessä!

Elisa tarjoaa startupeille mahdollisuuden tarjota uusimpia tuotteita ja palveluita maailman parhaassa innovaatioympäristössä - Suomessa. Meillä on maailman kehittynein mobiili-infrastruktuuri. Suomessa käytetään eniten mobiilidataa maailmassa. Olemme tuoneet palveluja ja innovaatioita markkinoille ensimmäisenä maailmassa aina GSM-puhelusta ja 3G-verkosta lähtien. Tämä on onnistunut yhteistyöllä oikeiden kumppanien kanssa. Nyt haluamme löytää startup-kumppaneita joiden kanssa voimme tuoda markkinoille tulevaisuuden innovaatioita. Tarjoamme startupillesi kasvualustan, jossa liiketoimintasi voi laajentua kansainvälisille markkinoille.

Ota yhteyttä:

Kimmo Pentikäinen
Vice President, Business Development
puh. 050 506 5412
kimmo.pentikainen@elisa.fi

Tuote on poistunut valikoimasta

Verkkokaupan etusivulle

Ole hyvä ja odota hetki