Startupit 


Luomme arvoa yhdessä startupien kanssa

OTA YHTEYTTÄ

Me Elisalla haluamme tehdä yhteistyötä startup-yritysten kansa ja yhteistyö on liiketoimintamme ytimessä. Sitoutumisestamme kertoo se, että meillä on jo yli 110 yhteistyökumppanuutta. Teemme yhteistyötä kahdella tavalla:

  1. Aikainen asiakkuus
  2. Myyntikanava

Yhteistyömalli luodaan nopeilla kokeiluilla.

Miksi yrityksesi haluaisi työskennellä juuri Elisan kanssa?

  • Elisa on Suomessa markkinajohtaja, meillä on yli 2,8 miljoonaa asiakasta ja 6,2 miljoonaa liittymää
  • Pääsy Euroopan ja globaaleille markkinoille, esimerkiksi Etelä-Koreassa yhteistyökumppanimme on LG U+
  • Suomi on 5G-palveluiden edelläkävijä ja Elisa lanseerasi maailman ensimmäisen kaupallisen 5G:n
  • Meillä on vankka kokemus yhteistyöstä ja nopeista kokeiluista startupien kanssa vuosittaisen Co-Creation Challengen kautta

Elisan startup-kumppanuustoiminto on kiinnostunut erilaisista yrityksistä, joilla on yhteys Elisan liiketoimintoihin. Erilaisia segmenttejä ovat esimerkiksi älykäs automaatio, digitaalinen terveys, kyberturvallisuus, älytehdas ja viihtymisen palvelut.


Esimerkkejä menestyksellisistä yhteistyöhankkeista

Tarjous

OnePlus

OnePlus on nykyisin älypuhelinten globaali johtaja, joka haastaa perinteiset teknologiakonseptit. Elisa aloitti yhteistyön OnePlussan kanssa toukokuussa 2016 ollen ensimmäinen jälleenmyyjä Euroopassa ja merkittävä osa OnePlussan kansainvälistä kasvutarinaa. Julkaisustaan lähtien se on ollut Elisan myydyimpiä puhelimia.

OnePlus toimii "Never settle" -ajattelun pohjalta ja luo ainutlaatuisesti muotoiltuja, huippulaatuisia ja suorituskykyisiä puhelimia. OnePlus kasvaa yhdessä käyttäjäyhteisönsä kanssa.

Haluamme tarjota asiakkaillemme ensiluokkaisia tuotteita sekä parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen kaikkialla maailmassa. Olemme erittäin iloisia yhteistyöstä Elisan kanssa Suomessa.
- David Sanmartin, OnePlus, Euroopan markkinointijohtaja

Tuote on poistunut valikoimasta

Verkkokaupan etusivulle

Ole hyvä ja odota hetki

Tarjous

Hatch

Hatch on pilvipelipalvelu, joka on rakennettu 5G-maailmaan, tuoden pelit ja uudet sosiaaliset kokemukset näytöllesi. Elisa, OnePlus ja Hatch tuovat globaalin, mobiilin eUrheilun Suomeen. Elisa 5G Global Games Finals tullaan pelaamaan Hatchilla Arctic Invitationalissa 14.9.2019.

Kilpailun 32 finalistia tullaan valitsemaan karsintakilpailuissa Aasiassa, Yhdysvalloissa ja Suomessa. Voittajasta tulee 5G-mobiilipelaamisen kiistaton mestari.

https://5G-liiga.fi

Tuote on poistunut valikoimasta

Verkkokaupan etusivulle

Ole hyvä ja odota hetki

Tarjous

Smartmile

Pilvipohjainen softa-alusta yhdistää verkkokauppaostajat, kuljetuspalvelut ja jälleenmyyjät pakettiautomaatteihin. Smartsmile luo avoimen ja jaetun urbaanin jakeluverkoston, jonka avulla pakettien toimittaminen on kätevämpää kuluttajille ja tehokkaampaa kuljettajille ja jälleenmyyjille – samalla vähentäne liikennettä ja päästöjä kaupungeissa.

Elisan verkkokaupasta tilattuja valikoituja puhelinmalleja voi noutaa Suomessa Smartmilen robottiautomaatista Turussa, Tampereella, Porvoossa, Kirkkonummella ja Tuusulassa. Automaatti mahdollistaa paketin noutamisen välittömästi kun tuote on tilattu verkkokaupasta. Osa pakettiautomaateista on auki ympäri vuorokauden.

”Vallitsevan haastaminen on meidän DNA:ssamme ja Elisa jakaa saman intohimon. Se on tehnyt yhteistyöstä erittäin mielenkiintoista ja hedelmällistä. Työskentelymme on joustavaa, mutta tuottavaa, ja tekemisessä on aina hyvät vibat.”
- Aku Happo, toimitusjohtaja, Smartmile

Tuote on poistunut valikoimasta

Verkkokaupan etusivulle

Ole hyvä ja odota hetki

Tarjous

Lifemote

Elisan Co-creation Challengen 50 000 euron pääpalkinnon voittaja vuonna 2018.

Lifemote on kehittänyt järjestelmän, joka ennustaa kodin WiFi-yhteyksien häiriötilanteet jo ennen kuin niistä syntyy todellista ongelmaa asiakkaalle. Lifemoten ratkaisun edistyksellisyys piilee siinä, että se ei pelkästään ennakoi tulevia häiriöitä, vaan pystyy myös kartoittamaan ne asiakkaat, joihin häiriö eniten vaikuttaa. Näin palveluntuottaja pystyy varmistamaan tarvittavat resurssit asiakkaiden avustamiseen ja parhaimmassa tapauksessa ehtii ratkomaan häiriötilanteen ennen kuin se kehittyy näkyväksi ongelmaksi.

Tuote on poistunut valikoimasta

Verkkokaupan etusivulle

Ole hyvä ja odota hetki

Haluatko mukaan?

Oikeilla kumppanivalinnoilla olemme saaneet loistavia tuloksia. Nyt haluamme löytää startup-kumppaneita joiden kanssa voimme tuoda markkinoille tulevaisuuden innovaatioita. Osaamme uudistua ja voimme tarjota startupillesi kasvualustan, jossa liiketoimintasi voi laajentua kansainvälisille markkinoille.

Ota yhteyttä:

Will Hammersley
Startup Lead
050 506 7563
​william.hammersley@elisa.fi

Liittymäetu startupeille

Haluamme myös tukea kaikkia startuppeja!  Tarjoamme viimeisen kuuden kuukauden aikana perustetuille startupeille vuodeksi 10 % alennuksen puhelinliittymistä sekä kiinteistä ja mobiililaajakaistaliittymistä. Alennuksen saamiseksi tarvitset yrityksellesi suomalaisen Y-tunnuksen.

Ota yhteyttä myyntinumeroomme 0800 04411 ja mainitse koodi BUSINESSFINLAND hyödyntääksesi tarjouksen.