Elisa on tietoliikenne-, ICT- ja digitaalisten palveluiden yritys, jonka päämarkkina-alueet ovat Suomi ja Viro. Palvelemme yli 2,8 miljoonaa asiakasta, joilla on yli 6,2 miljoonaa liittymää. Tarjoamme ympäristöystävällisiä palveluita viestimiseen ja viihtymiseen, sekä työvälineitä organisaatioiden toiminnan digitalisoimiseen ja tuottavuuden parantamiseen.

Markkinajohtajana olemme edelläkävijä myös uusien verkkoteknologioiden ja -innovaatioiden, kuten 5G:n, kehittämisessä. Yhteistyö mm. Vodafonen ja Telenorin kanssa mahdollistaa kansainvälisesti kilpailukykyiset palvelut. Elisa on julkisesti noteerattu Nasdaq Helsinki Suuret Yhtiöt -listalla, osakkeenomistajia on noin 190 000. Liikevaihto vuonna 2017 oli 1,79 miljardia euroa ja henkilöstöä 4 700 13 maassa.

Lisätietoja www.elisa.fi, Facebookissa (@elisasuomi) ja Twitterissä (@ElisaOyj).

 

Vuosi 2017, Elisan 135-juhlavuosi, oli jälleen yhtiön historian paras. Asiakaskokemus lähtökohtana paransimme toimintaamme sekä kehitimme uusia palveluja. Liikevaihtomme kasvoi ja tuloksemme parani.

TUTKIMUS JA KEHITYS

Jatkuva kehittyminen, innovaatiot ja yhteistyö

Toimimme alalla, jossa tulevaisuuden palvelut rakennetaan jatkuvalla kehittymisellä, innovaatioilla ja eri alojen asiantuntijoiden yhteistyöllä. Olemme tiiviisti mukana alan tutkimushankkeissa ja startup-toiminnassa. 

Lue lisää tutkimuksesta ja kehityksestä

Organisaatio

Elisan toimintamallin tavoitteena on asiakasläheisyyden ja kustannustehokkuuden parantaminen edelleen.

Tutustu organisaatioomme

 

Elisan historia

Elisan historia heijastaa suomalaisen yhteiskunnan muutosta. Kaikki sai alkunsa kun lennätinmekaanikko Daniel Johannes Wadén sai luvan parustaa puhelinlaitoksen Helsinkiin tammikuussa 1882. 

Tutustu historiaamme

Elisa Code of conduct

Code of conduct

Elisan yleiset toimintaperiaatteet (Code of Conduct) koskevat koko Elisa-konsernia, kaikkea liiketoimintaamme ja koko henkilöstöämme.

Lue lisää periaatteistamme