Kysy meiltä!

Me vastaamme kysymyksiisi. Klikkaa kuvaa ja soita.

Anne Häyrinen

Anne Häyrinen

myynnin kehityspäällikkö

Työskentelen Elisan yritysasiakasyksikössä Jyväskylässä. Toimenkuvaani kuuluu mm. myynnin osaamisen varmistaminen  ja myynnin edistäminen IT-palveluiden osalta. Olen viihtynyt jo pitkään Elisalla, sillä täällä on mahdollisuus kehittää itseään ja edetä. Lisäksi aina löytyy lounasseuraa!

050 327 2898
etunimi.sukunimi@elisa.fi

Petri Östman

Petri Östman

myyjä

Työskentelen myyjänä Elisan myymälässä Raumalla. Työnkuvaani kuuluu matkapuhelin-, mobiililaajakaista- ja laajakaistaliittymien, lisäpalvelujen, mobiililaitteiden sekä Elisa Viihde -palvelun myynti. Elisalla on hyvää porukkaa töissä ja työ on mukavan monipuolista ja vaihtelevaa.

 

050 327 3790
etunimi.sukunimi@elisa.fi

Jaakko Vihriälä

Jaakko Vihriälä

muutosvalmentaja

Työskentelen yrityksen sisäisessä kehityshankkeessa, jonka tarkoitus on pitkäjänteinen liiketoiminnan kehittäminen ja päivittäisjohtamisen varmistaminen. Valmennan esimiehiä ja autan heitä johtamaan oman tiiminsä toimintaa. Joka päivä on kiva tulla tekemään duunia, näkee erilaisia ihmisiä ja on positiivinen fiilis. 

050 327 4365
etunimi.sukunimi@elisa.fi

Mietitkö vielä, olisiko Elisa oikea työpaikka juuri sinulle? Jäikö jokin vielä mietityttämään? Soita tai laita viestiä, me kerromme, millaista Elisalla on työskennellä.