Kysy meiltä!

Me vastaamme kysymyksiisi. Klikkaa kuvaa ja soita.

Anne Häyrinen

Anne Häyrinen

GTM Manager

Työskentelen Elisan yritysasiakasyksikössä Jyväskylässä. Toimenkuvaani kuuluu vastata SME-segmenttiin kohdistuvista GTM-toimenpiteistä IT-palveluiden osalta. Olen viihtynyt jo pitkään Elisalla, täällä on mahdollisuus jatkuvasti kehittyä ja oppia uutta. Organisaatio on täynnä mahtavia työkavereita, yhteishenki on loistava!

050 541 4999
etunimi.sukunimi@elisa.fi

Petri Östman

Petri Östman

Prosessikehittäjä

Työssäni tuon myynnillistä osaamista Elisan tuotteiden ja palvelujen myyntiin ohjeistusten ja prosessien kehittämisen kautta. Teen työni pääsääntöisesti etätyönä kotoa käsin, joten voin itse vaikuttaa merkittävästi työpäivieni pituuteen ja aikatauluihin. Olen päivittäin yhteydessä kollegoihini ja tapaan virtuaalisesti useita mahtavia elisalaisia joka päivä!

050 357 9800
etunimi.sukunimi@elisa.fi

Jaakko Vihriälä

Jaakko Vihriälä

Service Manager

Service Managerin tehtävä on vastata tiiviisti IT+C-asiakasyhteistyöstä asiakkuuden siirtyessä jatkuvaan palveluun ja ylläpitoon. Vastaan asiakkuuden syventämisen prosessiin kuuluvasta kolmiportaisesta asiakkuuden hoitomallin operatiivisesta yhteistyöstä sekä osallistun malliin kuuluvien taktisen ja strategisen tason yhteistyöhön myynnin kanssa.

050 506 3706
etunimi.sukunimi@elisa.fi

Mietitkö vielä, olisiko Elisa oikea työpaikka juuri sinulle? Jäikö jokin vielä mietityttämään? Soita tai laita viestiä, me kerromme, millaista Elisalla on työskennellä.