Elisa on digitaalisen elämän mahdollistaja

Elisa on operaattori, mutta myös paljon muuta. Me varmistamme yhteydet ihmisten välillä, mutta ennen kaikkea olemme mahdollistamassa sitä uutta digitaalista elämää, jonka tulevat vuodet tuovat tullessaan. 

Elisa on juuri sinun työmaasi, jos haluat olla mahdollistamassa uusia asioita ja muuttamassa maailmaa. Tähän muutokseen tarvitaan muun muassa koodareita, bisnesosaajia, mobiiliverkon kehittäjiä ja suunnittelijoita, juristeja, viestijöitä, controllereita, puhelinmyyjiä ja monia muita omien alojensa huippuosaajia. 

Elisassa on tekemisen meininkiä, mutta meillä jokainen saa olla ihminen. Työtapamme ovat joustavat, ja meillä vastuu ja vapaus kulkevat käsi kädessä. Elisa on tietysti myös iso yritys, mikä mahdollistaa sen, että isojakin juttuja on mahdollista toteuttaa ja pienempiä kokeilla rohkeasti. 

Jos haluat tietää tarkemmin, millaista meillä on, tutustu työntekijöihimme tai ole meihin yhteydessä.

Tätä me teemme

Innostus hyödyntää uutta tekniikkaa ja työtapoja on aina kulkenut mukana Elisan yli 135-vuotisella taipaleella. Olemme tuoneet useita teknologisia ratkaisuja ensimmäisenä markkinoille. Elisa tunnetaan myös kansainvälisesti innovatiivisuudesta ja taloudellisesta menestyksestään.

Meillä on noin 2,8 miljoonaa asiakasta eli asiakkainamme on lähes koko Suomi. Lähes jokainen aikuinen suomalainen on joskus ollut tekemisissä Elisan tai sen palveluiden kanssa. Liikevaihtomme vuonna 2018 oli 1,83 miljardia euroa.

Tarjoamme palveluita sekä kuluttajille että yrityksille. Toimialamme elää jatkuvassa muutoksessa, ja kaikkein nopeimmin meillä kasvavat ja kehittyvät uudet digitaaliset palvelut.

Henkilöstöä meillä on noin 4 800. Pääkonttorimme sijaitsee Helsingin Pasilassa.

Haluatko tietää, millaista meillä on? Anna meidän kertoa.

Voit myös kysyä suoraan

Me vastaamme kysymyksiisi. Klikkaa kuvaa ja soita.

Anne Häyrinen

Anne Häyrinen

GTM Manager

Työskentelen Elisan yritysasiakasyksikössä Jyväskylässä. Toimenkuvaani kuuluu vastata SME-segmenttiin kohdistuvista GTM-toimenpiteistä IT-palveluiden osalta. Olen viihtynyt jo pitkään Elisalla, täällä on mahdollisuus jatkuvasti kehittyä ja oppia uutta. Organisaatio on täynnä mahtavia työkavereita, yhteishenki on loistava!

050 541 4999
etunimi.sukunimi@elisa.fi

Petri Östman

Petri Östman

Prosessikehittäjä

Työssäni tuon myynnillistä osaamista Elisan tuotteiden ja palvelujen myyntiin ohjeistusten ja prosessien kehittämisen kautta. Teen työni pääsääntöisesti etätyönä kotoa käsin, joten voin itse vaikuttaa merkittävästi työpäivieni pituuteen ja aikatauluihin. Olen päivittäin yhteydessä kollegoihini ja tapaan virtuaalisesti useita mahtavia elisalaisia joka päivä!

050 357 9800
etunimi.sukunimi@elisa.fi

Jaakko Vihriälä

Jaakko Vihriälä

Service Manager

Service Managerin tehtävä on vastata tiiviisti IT+C-asiakasyhteistyöstä asiakkuuden siirtyessä jatkuvaan palveluun ja ylläpitoon. Vastaan asiakkuuden syventämisen prosessiin kuuluvasta kolmiportaisesta asiakkuuden hoitomallin operatiivisesta yhteistyöstä sekä osallistun malliin kuuluvien taktisen ja strategisen tason yhteistyöhön myynnin kanssa.

050 506 3706
etunimi.sukunimi@elisa.fi

Mietitkö vielä, olisiko Elisa oikea työpaikka juuri sinulle? Jäikö jokin vielä mietityttämään? Soita tai laita viestiä, me kerromme, millaista Elisalla on työskennellä.