Elisa on digitaalisen elämän mahdollistaja

Elisa on operaattori, mutta myös paljon muuta. Me varmistamme yhteydet ihmisten välillä, mutta ennen kaikkea olemme mahdollistamassa sitä uutta digitaalista elämää, jonka tulevat vuodet tuovat tullessaan. 

Elisa on juuri sinun työmaasi, jos haluat olla mahdollistamassa uusia asioita ja muuttamassa maailmaa. Tähän muutokseen tarvitaan muun muassa koodareita, bisnesosaajia, mobiiliverkon kehittäjiä ja suunnittelijoita, juristeja, viestijöitä, controllereita, puhelinmyyjiä ja monia muita omien alojensa huippuosaajia. 

Elisassa on tekemisen meininkiä, mutta meillä jokainen saa olla ihminen. Työtapamme ovat joustavat, ja meillä vastuu ja vapaus kulkevat käsi kädessä. Elisa on tietysti myös iso yritys, mikä mahdollistaa sen, että isojakin juttuja on mahdollista toteuttaa ja pienempiä kokeilla rohkeasti. 

Jos haluat tietää tarkemmin, millaista meillä on, tutustu työntekijöihimme tai ole meihin yhteydessä.

Tätä me teemme

Innostus hyödyntää uutta tekniikkaa ja työtapoja on aina kulkenut mukana Elisan yli 135-vuotisella taipaleella. Olemme tuoneet useita teknologisia ratkaisuja ensimmäisenä markkinoille. Elisa tunnetaan myös kansainvälisesti innovatiivisuudesta ja taloudellisesta menestyksestään.

Meillä on noin 2,8 miljoonaa asiakasta eli asiakkainamme on lähes koko Suomi. Lähes jokainen aikuinen suomalainen on joskus ollut tekemisissä Elisan tai sen palveluiden kanssa. Liikevaihtomme vuonna 2018 oli 1,83 miljardia euroa.

Tarjoamme palveluita sekä kuluttajille että yrityksille. Toimialamme elää jatkuvassa muutoksessa, ja kaikkein nopeimmin meillä kasvavat ja kehittyvät uudet digitaaliset palvelut.

Henkilöstöä meillä on noin 4 800. Pääkonttorimme sijaitsee Helsingin Pasilassa.

10 syytä tulla elisalle

Haluatko tietää, millaista meillä on? Anna meidän kertoa.

Voit myös kysyä suoraan

Me vastaamme kysymyksiisi. Klikkaa kuvaa ja soita.

Anne Häyrinen

Anne Häyrinen

myynnin kehityspäällikkö

Työskentelen Elisan yritysasiakasyksikössä Jyväskylässä. Toimenkuvaani kuuluu mm. myynnin osaamisen varmistaminen  ja myynnin edistäminen IT-palveluiden osalta. Olen viihtynyt jo pitkään Elisalla, sillä täällä on mahdollisuus kehittää itseään ja edetä. Lisäksi aina löytyy lounasseuraa!

050 327 2898
etunimi.sukunimi@elisa.fi

Petri Östman

Petri Östman

myyjä

Työskentelen myyjänä Elisan myymälässä Raumalla. Työnkuvaani kuuluu matkapuhelin-, mobiililaajakaista- ja laajakaistaliittymien, lisäpalvelujen, mobiililaitteiden sekä Elisa Viihde -palvelun myynti. Elisalla on hyvää porukkaa töissä ja työ on mukavan monipuolista ja vaihtelevaa.

 

050 327 3790
etunimi.sukunimi@elisa.fi

Jaakko Vihriälä

Jaakko Vihriälä

muutosvalmentaja

Työskentelen yrityksen sisäisessä kehityshankkeessa, jonka tarkoitus on pitkäjänteinen liiketoiminnan kehittäminen ja päivittäisjohtamisen varmistaminen. Valmennan esimiehiä ja autan heitä johtamaan oman tiiminsä toimintaa. Joka päivä on kiva tulla tekemään duunia, näkee erilaisia ihmisiä ja on positiivinen fiilis. 

050 327 4365
etunimi.sukunimi@elisa.fi

Mietitkö vielä, olisiko Elisa oikea työpaikka juuri sinulle? Jäikö jokin vielä mietityttämään? Soita tai laita viestiä, me kerromme, millaista Elisalla on työskennellä.