Elisan Kyberturvakeskuksessa otetaan vastuu asiakkaan tietoturvapoikkeamasta ja ajetaan se maaliin, autetaan asiakas tuskan yli ja ympäri. Kantava tavoite keskuksella on saada minimoitua asiakkaan kokema vaikutus.

Seniorin työkuvassa painottuu uuden oppiminen ja opitun tiedon jakaminen ryhmän kesken, esimerkiksi auttamalla analysteja uuden käyttötapauksen käyttöönoton jälkeen. Tärkeässä roolissa on myös kokonaisuuksien ymmärtäminen ja saadun tiedon analysointi.

Tarjous

Kyberturvakeskus on luonut 2010-luvulla luonut erinomaisen pohjan mille kasvattaa toimintaa. Nyt kokeneille osaajille on tarjolla mahdollisuus jättää kädenjälki vaikuttamalla rakenteisiin ja toimintatapoihin.

Emme ole sidottu historian painolastiin vaan kykenemme rakentamaan uutta ja pääset vaikuttamaan tulevaisuuteemme juuri nyt. Kehitämme palveluamme ja palvelualustaamme siten, että emme jää ”lukkoon”, tai että huomaamme neljän vuoden kuluttua rakentaneemme kehityskelvottoman ”monsterin”. 

Nuorelle kyvylle tarjoamme mahdollisuuden oppia, luvan tehdä sekä tilaa ja tukea kasvaa.

Tuote on poistunut valikoimasta

Verkkokaupan etusivulle

Ole hyvä ja odota hetki

Miksi tulin Elisan Cyberille töihin? Kuulin että nyt on paikka, jossa voin vaikuttaa mitä ja miten ne asiat tehdään, jotka ovat itselle tärkeitä. Toki siirryin kauemmas insidentin tutkimisesta, mutta vaakakupissa painotti, että voin vaikuttaa enemmän muiden tekemisiin ja myös palvelutuotantoon. Tämä on erittäin motivoivaa.

Tervetuloa mukaan!

Yhteistyö asiakkaan kanssa asiakkaan kyberturvaympäristöä ja -resilienssiä kehittäen on kaiken tekemisemme A ja O. Työ Kyberturvakeskuksessa tarjoaa klassisen näköalapaikan eri toimialoille, eri kokoisiin yrityksiin sekä niiden operatiiviseen toimintaan.