Tule kesäksi oppimaan alasi timanttisimmilta osaajilta! Kurkkaa täältä kaikki kesätyöpaikkamme ja hae!  Kesätyöpaikkamme aukeavat 15.1. alkaen.

Tarjoamme tänäkin kesänä lähes 200 huippumahdollisuutta päästä tekemään juuri sinua kiinnostavaa työtä kesän ajaksi kannustavassa ja rennossa porukassa maan ykkösosaajien opissa! Kesätyöpaikkamme ovat suunnattu yli 18-vuotiaille.

Kesätyö tarjoaa lukuisia oppimisen mahdollisuuksia ja arvokasta kokemusta työelämästä. Samalla tienaat ja saat uusia kavereita. Elisa on valittu yhdeksi Suomen parhaista työpaikoista eikä syyttä; työtapamme ovat joustavat, esimiehet hyviä tyyppejä, ja täällä pääset osallistumaan eturintamassa monenlaisen jännittävän teknologian kehittämiseen.
Katso 10 hyvää syytä tulla töihin Elisalle

Elisa on aiempien vuosien tapaan mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa. ”Osa vastuuta on myös se, että haluamme antaa kesätyön hakijoille eväitä työelämään.”, kertoo Elisan henkilöstöjohtaja Merja Ranta-aho. Haluamme antaa kaikille työnhakijoille hyvän hakijakokemuksen ja selkeän palautteen.

Kesäksi Elisalle?

Kuvaavatko nämä ominaisuudet sinua? Jos vastaat kaikkiin kyllä, olemme todennäköisesti täydellinen match!

#yhteistyö

Laitat itsesi likoon ja innostat muita pilke silmäkulmassa!

#vastuullisuus

Olet sanasi mittainen ja sinuun voi luottaa!

#tuloksellisuus

Sitoudut tavoitteisiin ja pidät riman korkealla!

#asiakaskeskeisyys

Keskityt siihen mikä on asiakkaille tärkeää ja haluat yllättää heidät iloisesti!

#uusiutuminen

Et pelkää virheitä ja sinulla on intoa uuden oppimiseen sekä jatkuvaan parantamiseen!

Näin kesätyöhaku etenee

Kesätyöhakemuksen jättäminen

Mahdollinen lyhyt videohaastattelu

Tapaaminen tulevan esimiehen kanssa

Valinta ja yhteydenotto

Työsopimuksen allekirjoittaminen

Tervetuloa!

4 vinkkiä onnistuneeseen videohaastatteluun!

Joissain tehtävissä hyödynnämme videohaastattelua, jotta pääsisimme tutustumaan sinuun paremmin. <3 Mietitkö, voiko kuvata videohaastatteluvastaukseni puhelimella? Miten valmistautua videohaastatteluun? Lue 4 vinkkiämme onnistuneeseen videohaastatteluun alla.

Miksi me käytämme videohaastattelua?

Me Elisalla haluamme tutustua sinuun sinuna itsenäsi ja uskomme, että kaikki piirteesi eivät pääse esiin pelkällä paperilla hakiessa. Lisäksi haluamme tarjota hakijoillemme mahdollisimman joustavan ja vaivattoman hakijakokemuksen ja minimoimaan turhauttavan odotteluajan, joka syntyisi, jos haastattelisimme aivan jokaisen kesätyötä hakevan kasvotusten.

Katso kysymykset etukäteen ja varaa tarpeeksi aikaa

Nyrkkisääntönä voi todeta, että videohaastatteluun kannattaa valmistautua samoin kuin perinteiseen kasvokkaiseen haastatteluun. Ennen varsinaisten vastausten äänittämistä kannattaa katsoa kysymykset lävitse ainakin kerran. Samalla voit tehdä muistiinpanoja asioista, jotka haluat vastauksissasi tuoda esiin. Vaikka videohaastatteluiden teko onkin suhteellisen simppeliä, kannattaa videoiden äänittämiseen varata reilusti aikaa ja kiireetön hetki, jolloin olosi tuntuu virkeältä ja rentoutuneelta.

Vastaa lyhyesti ja ytimekkäästi

Pyri pitämään vastauksesi noin minuutin mittaisena. Emme oleta, että vastauksissasi tuot ilmi jokaisen mahdollisen näkökulman – pari pääpointtia riittää.

Etsi valoisa kuvauspaikka ja varmista, että äänesi kuuluu

Etsi valoisa kuvauspaikka, vaikka ikkunan tai vaalean taustan edestä. Luovuus on sallittua, joten halutessasi voit äänittää vastauksesi vaikkapa ulkona kävellessä tai vaihdella kuvauslokaatiota kysymysten välillä. Kysymysten äänittäminen onnistuu niin tietokoneella, padilla kuin puhelimella. Muistathan tarkistaa, että äänesi kuuluu kunnolla.

Anna mennä ja ole oma itsesi!

Heittäydy rohkeasti mukaan! Ole oma inhimillinen itsesi – videovastaustesi ei tarvitse olla täydellisiä. Rentoudu ja anna hymysi näkyä! Älä ole liian kriittinen omia vastausvideoitasi kohtaan  ja muista, että kysymyksiin ei ole olemassa oikeita tai vääriä vastauksia.