Tiesitkö, että Elisa on ensimmäisten joukossa ottamassa uusia teknologioita käyttöön? Testasimme ensimmäisenä operaattorina Suomessa 5G:ta, rikoimme maailmanennätyksen saavuttamalla 1,9 Gbit/s nopeuden 4G-testiverkossa ja mobiilidataa käyttävät asiakkaamme käyttävät yli 15 gigatavua dataa kuukaudessa. 

Teknologian saralla tekemämme maailmanennätykset ja innovaatiot eivät olisi mahdollisia ilman maailmanluokan teknisiä asiantuntijoitamme. Asiantuntijamme pääsevät jatkuvasti oppimaan uutta ja kehittämään itseään. Työskentelemme tiiviisti liiketoiminnan kanssa ja teknisinkin syväosaaja tapaa myös ihan oikeita asiakkaita. Asiantuntijoillamme on vastuu ja vapaus oman työnsä suhteen, toki esimiehet auttavat ja sparraavat matkan varrella.

Me varmistamme verkon toimivuuden

Verkon parissa työskentelevät asiantuntijat varmistavat, että pystymme tarjoamaan nopeita ja luotettavia yhteyksiä joka puolelle Suomea. Verkkoon liittyviä työtehtäviä ovat muun muassa verkon suunnittelu, arkkitehtuuri, optimointi ja operointi. Kentällä tehtävä asennus- ja viankorjaustyö hoituu pääsääntöisesti kumppaniyritystemme toimesta.

 

Huolehdimme myös tietoturvasta

Tietoturva on elintärkeä osa yritysten toimintaa, niin myös meidän. Tietoturva-asiantuntijat huolehtivat tietoturvariskien ennakoinnista ja havainnoinnista sekä niihin reagoinnista. Tietoturvariskien lisäksi osa asiantuntijoista valvoo palveluiden toimintaa vuorokauden ympäri, jotta verkko ei pätki kesken tärkeän Euroviisu-äänestyksen tai e-kirjan lukeminen tyssää juuri ennen jännittävää kohtaa. Lisäksi Tuotanto-yksikkö huolehtii palvelimien ja konesalien ylläpidosta, toimittamisesta, operoinnista ja kehittämisestä. Teknologiaa myös kehitetään, testataan ja automatisoidaan kaikkialla Elisan Tuotannossa.

Avoimet työpaikat - Tekniikka & tuotanto