Teemme aktiivista yhteistyötä korkeakoulujen ja opiskelijoiden kanssa. Tarjoamme opiskelijoille paljon kesätyöpaikkoja sekä kaksi kertaa vuodessa valmistuneelle tai valmistuvalle mahdollisuuden hakea mukaan Elisa Talent Program-ohjelmaan.

Elisa Talent Program

Haemme uusia talentteja Elisalle kaksi kertaa vuodessa Elisa Talent Program-nimisen ohjelman kautta. Ohjelma on suunnattu opiskelijoille tai vastavalmistuneille. Se tarjoaa paitsi syväsukelluksen oman alasi osaamiseen ja laajan kuvan Elisan toimintaan myös hauskaa yhdessäoloa ja yhteistä ohjelmaa ja koulutuksia muiden Talenttejen kanssa. Lue lisää tästä!

Unelmien kesäduuni Elisalla

Tarjoamme mielenkiintoisia kesätyöpaikkoja eri puolilla Suomea. Kesätyö antaa mahdollisuuden päästä tutustumaan yhtiöön, jonka palvelut vaikuttavat jokaisen suomalaisen arkeen. Kesätyöpaikkamme ovat olleet hyvin suosittuja, moni työskenteleekin meillä useamman kesän tai jatkaa uraansa vakinaisena.

Palkkaamme kesätöihin pääsääntöisesti opiskelijoita. Paikat sopivat erityisen hyvin teknistieteellisen, kauppatieteellisen tai oikeustieteellisen alan opiskelijoille.

Ilmoitamme kesätöistä kanavissamme aina viimeistään alkuvuodesta. Jos kesätyö kiinnostaa, voit jättää rekrytointisivuilla myös avoimen, kesätöitä koskevan hakemuksen.

Arvokasta kokemusta opinnäytetyön tai harjoittelun muodossa

Teemme aktiivista ja monipuolista korkeakouluyhteistyötä ympäri vuoden. Pääyhteistyökumppanimme pääkaupunkiseudulla ovat Aalto-yliopisto ja Haaga-Helia ammattikorkeakoulu. Lisäksi teemme alueellisesti yhteistyötä Centria-, Karelia- ja Tampereen ammattikorkeakoulun kanssa.

Mikäli sinulla on mielessä lopputyöaihe, joka tuntuu mielestäsi uudelta, innovatiiviselta ja meille arvokkaalta sekä ennen kaikkea itsellesi mielenkiintoiselta, ole yhteydessä rekrytointiimme ja kerro meille ideasi. Opinnäytetöiden tekeminen Elisassa riippuu aina tarpeestamme, joten valitettavasti emme voi tarjota kaikille opinnäytetyömahdollisuutta.

Työharjoittelun suorittaminen tapahtuu aina asiantuntevassa ja työnläheisessä ohjauksessa. Harjoittelujaksojen ja työsuhteiden pituudet ovat keskusteltavissa. Ilmoitamme avoimista harjoittelupaikoista nettisivuillamme. Mikäli sopivaa avointa paikkaa ei löydy, voit aina täyttää avoimen hakemuksen (muista ruksia kohta "opinnäytetyö") ja kertoa siinä tarkemmin toiveistasi.