Teemme aktiivista yhteistyötä korkeakoulujen ja opiskelijoiden kanssa. Tarjoamme laajasti eri alojen opiskelijoille paljon kesätyöpaikkoja sekä ympäri vuoden erilaisia trainee-paikkoja vastavalmistuneille tai valmistuville.

Unelmien kesäduuni Elisalla

Tarjoamme mielenkiintoisia kesätyöpaikkoja eri puolilla Suomea. Kesätyö antaa mahdollisuuden päästä tutustumaan yhtiöön, jonka palvelut vaikuttavat jokaisen suomalaisen arkeen. Kesätyöpaikkamme ovat olleet hyvin suosittuja, moni työskenteleekin meillä useamman kesän tai jatkaa uraansa vakinaisena.

Palkkaamme kesätöihin pääsääntöisesti opiskelijoita. Paikat sopivat erityisen hyvin teknistieteellisen, kauppatieteellisen tai oikeustieteellisen alan opiskelijoille.

Ilmoitamme kesätöistä kanavissamme aina viimeistään alkuvuodesta. Lue lisää täältä.

Arvokasta kokemusta opinnäytetyön tai harjoittelun muodossa

Teemme aktiivista ja monipuolista korkeakouluyhteistyötä ympäri vuoden sekä koulujen että opiskelijajärjestöjen kanssa.

Mikäli sinulla on mielessä lopputyöaihe, joka tuntuu mielestäsi uudelta, innovatiiviselta ja meille arvokkaalta sekä ennen kaikkea itsellesi mielenkiintoiselta, ole yhteydessä rekrytointiimme ja kerro meille ideasi. Mitä tarkempi idea sinulla valmiiksi on, sitä suurempi on mahdollisuus sen toteutumisesta meillä. Opinnäytetöiden tekeminen Elisassa riippuu aina tarpeestamme, joten valitettavasti emme voi tarjota kaikille opinnäytetyömahdollisuutta.

Työharjoittelun suorittaminen tapahtuu aina asiantuntevassa ja työnläheisessä ohjauksessa. Työharjoittelut tapahtuvat lähtökohtaisesti rekrytoinnin kautta, eli lyhyitä, palkattomia harjoittelujaksoja emme yleensä pysty tarjoamaan. Ilmoitamme avoimista harjoittelupaikoista nettisivuillamme.