Avoimet työpaikat
Näihin tehtäviin haemme ihmisiä juuri nyt

Emme vastaanota avoimia hakemuksia. Kokemuksemme on, että mahdollisuutesi työllistyä meille on paljon parempi, jos haet suoraan sinua kiinnostavaan avoimeen tehtävään. Uusia avoimia tehtäviä julkaistaan joka viikko! Aseta hakuvahti.

Ohjelmistotyö ja IT

Uusilla digitaalisilla palveluilla on merkittävä rooli Elisan toiminnassa. Se tarkoittaa, että meillä työskentelee jatkuvasti kasvava IT-osaajien joukko.

Liiketoiminnan johto, kehitys ja tuki

Elisan liiketoiminnassa on useita eri tyyppisiä tehtäviä. Tehtävissä työskenteleviä ihmisiä yhdistää halu kehittyä ja kehittää, löytää uusia ratkaisuja ja pysyä kehityksen etujoukoissa alati muuttuvalla toimialalla.

Tekniikka & tuotanto

Uudet teknologiat, verkkojen suunnittelu ja tietoturva kuuluvat kaikki Elisan teknisen alan asiantuntijoiden vastuulle. He kehittävät, operoivat, ylläpitävät ja innovoivat uutta.

Myynti ja asiakaspalvelu

Elisan myynnin ja asiakaspalvelun tehtävät sijoittuvat eri puolille Suomea, ja meitä on valtava joukko ihmisiä varmistamassa asiakkaidemme tyytyväisyyttä. Tehtävien painopisteet vaihtelevat, mutta jokaiseen tehtävään sisältyy sekä asiakaspalvelua että myynnillisempää tekemistä.

Opiskelija, tervetuloa!

Teemme aktiivista yhteistyötä korkeakoulujen ja opiskelijoiden kanssa. Tarjoamme laajasti eri alojen opiskelijoille paljon kesätyöpaikkoja sekä ympäri vuoden trainee-paikkoja vastavalmistuneille tai valmistuville.