Avoimet työpaikat
Näihin tehtäviin haemme ihmisiä juuri nyt

Ohjelmistotyö ja IT

Uusilla digitaalisilla palveluilla on merkittävä rooli Elisan toiminnassa. Se tarkoittaa, että meillä työskentelee jatkuvasti kasvava IT-osaajien joukko.

Liiketoiminnan johto, kehitys ja tuki

Elisan liiketoiminnassa on useita eri tyyppisiä tehtäviä. Tehtävissä työskenteleviä ihmisiä yhdistää halu kehittyä ja kehittää, löytää uusia ratkaisuja ja pysyä kehityksen etujoukoissa alati muuttuvalla toimialalla.

Tekniikka & tuotanto

Uudet teknologiat, verkkojen suunnittelu ja tietoturva kuuluvat kaikki Elisan teknisen alan asiantuntijoiden vastuulle. He kehittävät, operoivat, ylläpitävät ja innovoivat uutta.

Myynti ja asiakaspalvelu

Elisan myynnin ja asiakaspalvelun tehtävät sijoittuvat eri puolille Suomea, ja meitä on valtava joukko ihmisiä varmistamassa asiakkaidemme tyytyväisyyttä. Tehtävien painopisteet vaihtelevat, mutta jokaiseen tehtävään sisältyy sekä asiakaspalvelua että myynnillisempää tekemistä.

Opiskelija, tervetuloa!

Teemme aktiivista yhteistyötä korkeakoulujen ja opiskelijoiden kanssa. Tarjoamme opiskelijoille paljon kesätyöpaikkoja sekä kaksi kertaa vuodessa valmistuneelle tai valmistuvalle mahdollisuuden hakea mukaan Elisa Talent Program-ohjelmaan.