Elisalla työskentelee noin 5000 ihmistä: muun muassa sovelluskehittäjiä, myyjiä, designereita, analyytikkoja sekä liiketoiminnan ja asiakaspalvelun ammattilaisia. Pidämme omista työntekijöistämme huolta ja olemme useampana vuonna olleet yksi Suomen parhaista työpaikoista. Lisäksi olemme tutkitusti houkutteleva työnantaja nuorten ammattilaisten silmin (YPAI).

Olemme kiinnostuneita sinusta, toivottavasti sinä myös meistä. Katso alta missä tehtävässä taitosi pääsisivät oikeuksiin ja hae!

Avoimet työpaikat
Näihin tehtäviin haemme ihmisiä juuri nyt

Emme vastaanota avoimia hakemuksia. Kokemuksemme on, että mahdollisuutesi työllistyä meille on paljon parempi, jos haet suoraan sinua kiinnostavaan avoimeen tehtävään. Uusia avoimia tehtäviä julkaistaan joka viikko! Aseta hakuvahti.

Haluaisitko liittyä joukkoomme?

Valitse sinua kiinnostava ala ja tutustu tarkemmin

Ohjelmistotyö & IT
Liiketoiminta
Tekniikka & tuotanto
Myynti & Asiakaspalvelu

Haluatko tietää, millaista meillä on? Anna meidän kertoa.

Antti Niittymaa palkattiin koodariksi jo kouluikäisenä. Nyt hän koordinoi Elisan online-palveluiden asiakaskokemuksen teknistä kehitystä. Siinä välissä hän on ollut käynnistämässä muun muassa miljoonien käyttäjien verkkomediaa.

"Johdan työkseni Elisan online-palveluiden asiakaskokemuksen teknistä kehitystä. Työhöni kuuluu muun muassa pitää huolta, että Elisan käyttäjätunnuksen käyttäminen kaikissa palveluissa on mutkatonta ja helppoa."

Kysy meiltä!

Me kerromme, millaista on olla Elisalla töissä. Klikkaa kuvaa ja soita.

Anne Häyrinen

Anne Häyrinen

GTM Manager

Työskentelen Elisan yritysasiakasyksikössä Jyväskylässä. Toimenkuvaani kuuluu vastata SME-segmenttiin kohdistuvista GTM-toimenpiteistä IT-palveluiden osalta. Olen viihtynyt jo pitkään Elisalla, täällä on mahdollisuus jatkuvasti kehittyä ja oppia uutta. Organisaatio on täynnä mahtavia työkavereita, yhteishenki on loistava!

050 541 4999
etunimi.sukunimi@elisa.fi

Petri Östman

Petri Östman

Prosessikehittäjä

Työssäni tuon myynnillistä osaamista Elisan tuotteiden ja palvelujen myyntiin ohjeistusten ja prosessien kehittämisen kautta. Teen työni pääsääntöisesti etätyönä kotoa käsin, joten voin itse vaikuttaa merkittävästi työpäivieni pituuteen ja aikatauluihin. Olen päivittäin yhteydessä kollegoihini ja tapaan virtuaalisesti useita mahtavia elisalaisia joka päivä!

050 357 9800
etunimi.sukunimi@elisa.fi

Jaakko Vihriälä

Jaakko Vihriälä

Service Manager

Service Managerin tehtävä on vastata tiiviisti IT+C-asiakasyhteistyöstä asiakkuuden siirtyessä jatkuvaan palveluun ja ylläpitoon. Vastaan asiakkuuden syventämisen prosessiin kuuluvasta kolmiportaisesta asiakkuuden hoitomallin operatiivisesta yhteistyöstä sekä osallistun malliin kuuluvien taktisen ja strategisen tason yhteistyöhön myynnin kanssa.

050 506 3706
etunimi.sukunimi@elisa.fi

Mietitkö vielä, olisiko Elisa oikea työpaikka juuri sinulle? Jäikö jokin vielä mietityttämään? Soita tai laita viestiä, ja me kerromme, millaista Elisalla on työskennellä. 

Elisa tarjoaa mittavia etuja

  • Reilun palkan ja kannustavan bonusjärjestelmän
  • Työssä tarpeelliset laitteet ja liittymät
  • Lounasedun sekä kahvia ja hedelmiä työpaikalla
  • Yhteisiä virkistys- ja kulttuuritapahtumia
  • Liikuntaedun ja omat liikuntatilat
  • Laajan työterveyshuollon ja terveyspalvelut
  • Joustavat työskentelymahdollisuudet
  • Mahdollisuuden työsuhdeautoon 
  • Henkilökunta-alennuksia tuotteista ja palveluista