Rekrytointi › Avoimet työpaikat › Kaikki avoimet paikat › Solution Consultant, Hybrid Cloud (Helsinki, Tampere)

Solution Consultant, Hybrid Cloud (Helsinki, Tampere)

Kuvaus

Oletko IT-ratkaisumyynnin rautainen ammattilainen? Innostutko asiakastilanteista jaolet taitava vaikuttamaan ja argumentoimaan? Ovatko hybridipilven ratkaisut sinulle arkipäivää? 

Haemme nyt ratkaisumyyntiä arvostavaa ja siitä nauttivaa henkilöä hybridipilven Solution Consultant-tehtävään Elisan IT -liiketoimintayksikköön, Älykkään IT:n ratkaisukonsultointitiimiin.

Työssä toimit konsultatiivisessa roolissa asiakasvastuullisten myyjien tukena (pääasiallisina alueina Pääkaupunkiseutu ja Tampere). Työpäiväsi koostuu asiakastapaamista liiketoimintajohdon sekä IT-päättäjien kanssa, tavoitteenasi on varmistaa hybridipilven ratkaisujen (Microsoft Azure, Google Cloud Platform, AWS tai näiden ja yksityisen pilven yhdistelmä) myynti asiakkaille. 

Olet avainroolissa sinulle nimetyissä hybridipilven myyntihankkeissa, niiden läpiviennissä kokonaisuutena aina asiakkaan tarpeiden kartoittamisesta, ratkaisuehdotuksen laatimisesta, sopimusneuvottelusta - projektin tuotantoon siirtoon saakka. Tehtävä vaatii luovuutta palvelukokonaisuuden rakentamisessa asiakkaille yhdistämällä intuitiota ja järkeä, ymmärtäen kuitenkin asiakkaan realiteetit ja vaatimukset. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää 

 • Näyttöjä käytännön osaamisesta hybridipilven ratkaisujen myynnistä tai myynnin tuesta 
 • Kokemusta ratkaisukeskeisestä B2B-pilvipalveluiden myynnistä tai myynnin tuesta 
 • Vankkaa käytännön kokemusta vastaavista työtehtävistä, kaupallista pelisilmää ja taitoa hinnoitella kokonaisuuksia asiantuntijoita hyödyntäen 
 • Perusymmärrystä IT-sopimuksista ja niiden vaikuttavuudesta palvelun tuottamiseen ja kannattavuuteen 
 • Hybiridipilviekosysteemin ja -arkkitehtuurin tuntemusta sekä kokemusta näiden asiakaslähtöisestä ratkaisusuunnittelusta  
 • Tehtävään soveltuvaa ylempää tai alempaa korkeakoulututkintoa
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen kirjallista ja suullista taitoa. Ruotsin kielen osaamisen katsomme eduksi

Erityisesti ilahdumme, mikäli edellä mainittujen lisäksi 

 • Olet itseohjautuva, oma-aloitteinen ja ympäröivien tiimiesi kanssa hyvin toimeen tuleva persoona
 • Toimit luontevasti sekä asiakasrajapinnassa ja verkostoidut sisäisessä virtuaalitiimissä myynnin, tarjoustiimin ja liiketoiminnan kanssa 
 • Pilviekosysteemin sertifiointeja arvostetaan, tarvittaessa pääset toteuttamaan niitä myös työsi ohessa. Arvostamme myös olemassa olevia suhteita julkipilvivendoreihin ja kykyä hyödyntää hankkeissa vendoreiden julkipilviohjelmia

Tarjoamme sinulle

 • Mahdollisuuden päästä viemään asiakkaita uudelle IT-aikakaudelle ja kehittämään heidän liiketoimintaansa. 
 • Avoimen työkulttuurin, jossa pääset muokkaamaan toimenkuvasta itsesi näköisen. Nuorekkaan ja ammattitaitoisen työympäristön. 
 • Modernit työvälineet ja mahdollisuuden suorittaa IT-alan sertifikaatteja töiden ohessa

Pääasiallinen työpisteesi voi sijoittua Elisan IT-liiketoiminnan juuri remontoituihin viihtyisiin tiloihin Kallioon tai vaihtoehtoisesti esimerkiksi Tampereelle. Joka tapauksessa meillä Elisalla työskentelet joustavasti siellä missä saat parhaat tulokset aikaan, sillä haluamme aidosti olla luomassa toimivaa ja innostavaa työpaikkaa. 

Tarjoamme sinulle loistavan mahdollisuuden työskennellä ja kehittää osaamistasi mielenkiintoisten asiakkaiden ja uusimpien teknologioiden parissa, osaavan ja kannustavan asiantuntijajoukon ympäröimänä. Meillä Elisalla joustava työkulttuuri, parhaat mahdolliset esimiehet, laajat koulutus- ja etenemismahdollisuudet sekä tinkimättä parhaat työvälineet ovat tärkeimpiä asioita ihmisten viihtymisen kannalta. Linkin takaa voit lukea Elisasta ja meistä elisalaisista. Ja somessa voit seurata arkeamme esimerkiksi Instagramissa, #elisalainen. 

Kiinnostuitko? Haethan mahdollisimman pian, sillä aloitamme kiinnostavien ehdokkaiden kontaktoinnin jo hakuaikana!

Jos kiinnostuit paikasta ja sinulla on kysyttävää, niin otathan yhteyttä Annamaijaan (040-746 5395, annamaija.pelkonen [at] elisa.fi). Hän kertoo sinulle mielellään lisää tehtävästä.