Sponsorointi ja yhteistyö

Tuemme ja sponsoroimme tarkkaan harkittuja kohteita. Yhteistyökumppanimme puhuttelevat laajoja kohderyhmiä, ovat vastuullisia ja vastaavat Elisan arvoja sekä linkittyvät luontevasti toimintaamme. Teemme valittujen kohteiden kanssa aina pitkäaikaista yhteistyötä.

Elisan perustama ShedHelsinki  säätiö  tukee monimuotoista ja erityislapset huomioivaa lapsi- ja nuorisotyötä. Säätiö tuottaa yhdessä lapsia ja nuorisoa auttavien yhteisöjen ja yhteistyökumppaneiden kanssa luovan esittämisen tilaisuuksia ja tapahtumia kuten musikaaleja. Säätiön hallituksen puheenjohtajana toimii Elisan toimitusjohtaja Veli-Matti Mattila.

Elisa on jo useana vuonna tukenut nuoria eri muodoissa erityisesti yhteiskunnallista syrjäytymistä vastaan. ShedHelsinki -hankkeessa yhdistyvät hienolla tavalla nuoret ja erilaisuuden voima. Jokaisella on oikeus tulla nähdyksi.

www.shedhelsinki.fi

Vuonna 2017 käynnistimme laajan yhteiskunnallisen Pidetään yhtä -kampanjan, jonka tavoitteena on nostaa keskusteluun vanhempien ja nuorten vuorovaikutuksen tukeminen ja lisääminen. Kampanjan taustalla on tekemämme tutkimus, jonka mukaan yli puolet nuorista haluaisi viettää enemmän aikaa vanhempiensa kanssa. Kampanjan ohella elisalaiset saivat mahdollisuuden osallistua työajallaan vapaaehtoistyöhön yhteistyössä Aseman Lapset ry:n ja Hope ry:n kanssa.

Vuonna 2017 käynnistimme WORD–hankkeen, jonka tavoitteena on saada nuoret miehet takaisin sanojen pariin. Kampanjan keulakuvana toimii räppäri Mikael Gabriel.

Osana arjen vastuullisuustyötämme ovat esimerkiksi lapsille järjestetyt, maksuttomat digikoulut eri paikkakunnilla. Opastamme myös ikäihmisiä uuden teknologian käytössä mm. SeniorSurfDay -tapahtumissa palvelutaloissa.

Urheilun tukemisessa panostamme joukkuelajeihin sekä nuorten, nousevien urheilijoiden urapolkuihin. Elisan pitkäaikaisia yhteistyökumppaneita ovat Suomen jääkiekkomaajoukkue ja HIFK sekä lumilautailun maailmanmestariksi noussut Enni Rukajärvi.

Lahjoitamme vuosittain joulukorttivarat hyväntekeväisyyteen.