Sponsorointi ja yhteistyö

Tuemme ja sponsoroimme tarkkaan harkittuja kohteita. Yhteistyökumppanimme puhuttelevat laajoja kohderyhmiä, ovat vastuullisia ja vastaavat Elisan arvoja sekä linkittyvät luontevasti toimintaamme. Teemme valittujen kohteiden kanssa aina pitkäaikaista yhteistyötä.

Hyvänä esimerkkinä yhteistyöstä on Tukikummit ry, jonka yritysyhteistyökumppanina toimintatapamme on lahjoittaa rahaa tai tekoja nuorten hyväksi. Näytämme esimerkkiä erilaisin lahjoituksin ja teoin ja rohkaisemme omalla toiminnallamme kansalaisia, yrityksiä ja yhteisöjä mukaan talkoisiin.

Vuonna 2016 osallistumme ensimmäistä kertaa uuteen valtavirrasta poikkeavaan projektiin, ShedHelsinkiin, joka tarjoaa erilaisille lapsille ja nuorille tilaisuuden olla esillä omina, ainutkertaisina yksilöinään. Projektin esikuvana toimii lontoolainen vuonna 1974 perustettu Chickenshed-teatteri. Tavoitteena on tarjota erilaisille lapsille ja nuorille mahdollisuuden olla esillä ja nousta teatterin lavalle heidän erilaisista taustoistaan riippumatta. Projekti huipentuu jälleen joulukuussa 2017 musikaaliesitykseen.

Vuonna 2017 käynnistimme WORD–hankkeen, jonka tavoitteena on saada nuoret miehet takaisin sanojen pariin. Kampanjan keulakuvana toimii räppäri Mikael Gabriel.

Osana arjen vastuullisuustyötämme ovat esimerkiksi lapsille järjestetyt, maksuttomat digikoulut eri paikkakunnilla. Opastamme myös ikäihmisiä uuden teknologian käytössä mm. SeniorSurfDay -tapahtumissa palvelutaloissa.

Urheilun tukemisessa panostamme joukkuelajeihin sekä nuorten, nousevien urheilijoiden urapolkuihin. Elisan pitkäaikaisia yhteistyökumppaneita ovat Suomen jääkiekkomaajoukkue ja HIFK sekä lumilautailun maailmanmestariksi noussut Enni Rukajärvi.

Lahjoitamme vuosittain joulukorttivarat hyväntekeväisyyteen.