Startupit

Suomesta innovaatioympäristö maailman startupeille

Startup-yritykset ja digitalisaatio muuttavat kaikkien tulevaisuutta ja myös meidän toimialaamme. Elisa on ollut muutoksen eturintamassa – jo 15 prosenttia liikevaihdostamme tulee uusista digitaalisista palveluista ja tuotteista.

Elisalla on paljon kokemusta uusien innovaatioiden tuomisesta markkinoille, hyvä ja iso asiakaskunta sekä maailmanlaajuisesti ainutlaatuinen digitaalinen infrastruktuuri. Tarjoamme innovatiivisille startupeille kattavan myyntikanavan edistyksellisillä markkinoilla, ja voimme toimia myös alkuvaiheen asiakkaana.

Haluamme löytää startup-kumppaneita, joiden kanssa voimme tuoda markkinoille innovaatioita ja joita voimme auttaa matkalla kansainväliseen menestykseen.

Elisan muutos arvostetuksi kansainväliseksi digitaalisten palveluiden tarjoajaksi jatkuu. Samalla autamme startup-yrityksiä mullistamaan maailmaa. Tarjoamme startupeille maailman parhaan käyttäjälähtöisen, avoimen innovaatioekosysteemin uusien palvelujen ja tuotteiden testaamiseen.

Suomessa on maailman kehittynein digitaalinen infrastruktuuri: Elisan kaksi miljoonaa kuluttaja-asiakasta sekä 150 000 yritysasiakasta käyttävät mobiilidataa henkilöä kohden eniten maailmassa. Olemme tuoneet palveluja ja innovaatioita markkinoille ensimmäisenä maailmassa GSM-puhelusta ja 3G-verkosta lähtien. Tämä on onnistunut yhteistyöllä oikeiden kumppanien kanssa.

Nyt haluamme löytää startup-kumppaneita, joiden kanssa voimme tuoda markkinoille innovaatioita ja joita voimme auttaa matkalla kansainväliseen menestykseen.

Yhteystiedot

Kimmo Pentikäinen
Vice President, Business Development
kimmo.pentikainen@elisa.fi

Elisa työpaikkana ›