Kysy meiltä!

Me vastaamme kysymyksiisi. Klikkaa kuvaa ja soita.

Anne Häyrinen

Anne Häyrinen

myynnin kehityspäällikkö

Työskentelen Elisan yritysasiakasyksikössä, ja toimipaikkani on Jyväskylässä. Toimenkuvaani kuuluu mm. myynnin osaamisen varmistaminen  ja myynnin edistäminen erilaisin toimenpitein IT-palveluiden osalta. Seuraan, raportoin ja analysoin myyntituloksia.

050 327 2898
etunimi.sukunimi@elisa.fi

Mikko Pukkila

Mikko Pukkila

Kehityspäällikkö

Työni on edistää puhelinten, konsolien ja lisätarvikkeiden myyntiä kaikissa Elisan myyntikanavissa sekä löytää uusia mielenkiintoisia tuotteita valikoimaan. Työpäiviini kuuluu yhteistyötä laitevalmistajien kanssa, valikoiman ylläpitoa, markkinoiden seuraamista sekä lanseerausten ja kampanjoiden suunnittelua ja toteutusta.

050 327 5014
etunimi.sukunimi@elisa.fi

Riina Troberg

Riina Troberg

kehityspäällikkö

Työskentelen Elisan mobiiliverkoista vastaavassa tulosyksikössä. Olen mukana mobiiliverkossa toteutettavien loppuasiakaspalveluiden suunnittelussa, toteutuksessa, kehityksessä ja ylläpidossa sekä varmistan että liiketoimintatarpeet huomioidaan tuotannon teknisessä tekemisessä. Vastaan puhepalveluiden kysynnänhallinnasta ja palvelutuotannon laadusta.

050 327 2538
etunimi.sukunimi@elisa.fi

Jaakko Rytinki

Jaakko Rytinki

järjestelmäarkkitehti

Työnkuvaani voisi kuvata näin: kädet savessa arkkitehtuuria ja devausta. Tällä hetkellä fokuksessa fronttiteknologiat, AR & VR ja master data management. Lisäksi kirjoittelen Javaa, puuhailen DevOpsin parissa ja protoilen uusia teknologioita.

050 438 9432
etunimi.sukunimi@elisa.fi

Petri Östman

Petri Östman

myyjä

Työskentelen myyjänä Elisan myymälässä Raumalla. Työnkuvaani kuuluu matkapuhelin-, mobiililaajakaista- ja laajakaistaliittymien, lisäpalvelujen sekä Elisa Viihde -palvelun myynti. Myyn myös mobiililaitteita kuluttaja- ja yritysasiakkaillemme. Lisäksi hoidan päivittäin erilaisia asiakaspalvelutehtäviä, esimerkiksi opastan laitteiden käytössä.

050 327 3790
etunimi.sukunimi@elisa.fi

Pia Andersin

Pia Andersin

analyytikko

Työskentelen Viihtymisen liiketoiminnassa, jossa teen liiketoimintaa tukevia selvityksiä, tutkimuksia ja analyyseja ja kehitän tiimilleni tärkeitä datalähteitä ja raportointia. Pyrin työlläni tuomaan näkemystä, joka pohjautuu laajoihin ja jatkuvasti kasvavien datamassojen analysointiin, jotta liiketoiminta voisi tehdä parhaita mahdollisia päätöksiä.

050 327 3309
etunimi.sukunimi@elisa.fi

Jaakko Vihriälä

Jaakko Vihriälä

muutosvalmentaja

Työskentelen yrityksen sisäisessä kehityshankkeessa, jonka tarkoitus on pitkäjänteinen liiketoiminnan kehittäminen ja päivittäisjohtamisen varmistaminen. Valmennan esimiehiä ja autan heitä johtamaan oman tiiminsä toimintaa.

050 327 4365
etunimi.sukunimi@elisa.fi

Mietitkö vielä, olisiko Elisa oikea työpaikka juuri sinulle? Jäikö jokin vielä mietityttämään? Soita tai laita viestiä, me kerromme, millaista Elisalla on työskennellä.