Kysy meiltä!

Me vastaamme kysymyksiisi. Klikkaa kuvaa ja soita.

Anne Häyrinen

Anne Häyrinen

myynnin kehityspäällikkö

Työskentelen Elisan yritysasiakasyksikössä Jyväskylässä. Toimenkuvaani kuuluu mm. myynnin osaamisen varmistaminen  ja myynnin edistäminen IT-palveluiden osalta. Olen viihtynyt jo pitkään Elisalla, sillä täällä on mahdollisuus kehittää itseään ja edetä. Lisäksi aina löytyy lounasseuraa!

050 327 2898
etunimi.sukunimi@elisa.fi

Riina Troberg

Riina Troberg

kehityspäällikkö

Työskentelen Elisan mobiiliverkoista vastaavassa tulosyksikössä. Olen mukana mobiiliverkossa toteutettavien loppuasiakaspalveluiden suunnittelussa, toteutuksessa, kehityksessä ja ylläpidossa. Elisalla työskentely on joustavaa ja jokainen päivä on erilainen. Meillä on myös kiva uusi toimisto Pasilassa.

050 327 2538
etunimi.sukunimi@elisa.fi

Jaakko Rytinki

Jaakko Rytinki

järjestelmäarkkitehti

Työnkuvaani voisi kuvata näin: kädet savessa arkkitehtuuria ja devausta. Tällä hetkellä fokuksessa fronttiteknologiat, AR & VR ja master data management. Lisäksi kirjoittelen Javaa, puuhailen DevOpsin parissa ja protoilen uusia teknologioita. Elisalla pääsee aina mukaan mielenkiintoisiin projekteihin tekemään uusia siistejä juttuja. Suosittelen!

050 438 9432
etunimi.sukunimi@elisa.fi

Petri Östman

Petri Östman

myyjä

Työskentelen myyjänä Elisan myymälässä Raumalla. Työnkuvaani kuuluu matkapuhelin-, mobiililaajakaista- ja laajakaistaliittymien, lisäpalvelujen, mobiililaitteiden sekä Elisa Viihde -palvelun myynti. Elisalla on hyvää porukkaa töissä ja työ on mukavan monipuolista ja vaihtelevaa.

 

050 327 3790
etunimi.sukunimi@elisa.fi

Jaakko Vihriälä

Jaakko Vihriälä

muutosvalmentaja

Työskentelen yrityksen sisäisessä kehityshankkeessa, jonka tarkoitus on pitkäjänteinen liiketoiminnan kehittäminen ja päivittäisjohtamisen varmistaminen. Valmennan esimiehiä ja autan heitä johtamaan oman tiiminsä toimintaa. Joka päivä on kiva tulla tekemään duunia, näkee erilaisia ihmisiä ja on positiivinen fiilis. 

050 327 4365
etunimi.sukunimi@elisa.fi

Mietitkö vielä, olisiko Elisa oikea työpaikka juuri sinulle? Jäikö jokin vielä mietityttämään? Soita tai laita viestiä, me kerromme, millaista Elisalla on työskennellä.