Elisa on digitaalisen elämän mahdollistaja

Elisa on operaattori, mutta myös paljon muuta. Me varmistamme yhteydet ihmisten välillä, mutta ennen kaikkea olemme mahdollistamassa sitä uutta digitaalista elämää, jonka tulevat vuodet tuovat tullessaan. 

Elisa on juuri sinun työmaasi, jos haluat olla mahdollistamassa uusia asioita ja muuttamassa maailmaa. Tähän muutokseen tarvitaan muun muassa koodareita, bisnesosaajia, mobiiliverkon kehittäjiä ja suunnittelijoita, juristeja, viestijöitä, controllereita, puhelinmyyjiä ja monia muita omien alojensa huippuosaajia. 

Elisassa on tekemisen meininkiä, mutta meillä jokainen saa olla ihminen. Työtapamme ovat joustavat, ja meillä vastuu ja vapaus kulkevat käsi kädessä. Elisa on tietysti myös iso yritys, mikä mahdollistaa sen, että isojakin juttuja on mahdollista toteuttaa ja pienempiä kokeilla rohkeasti. 

Jos haluat tietää tarkemmin, millaista meillä on, tutustu työntekijöihimme tai ole meihin yhteydessä.

Tätä me teemme

Innostus hyödyntää uutta tekniikkaa ja työtapoja on aina kulkenut mukana Elisan yli 130-vuotisella taipaleella. Olemme tuoneet useita teknologisia ratkaisuja ensimmäisenä markkinoille. Elisa tunnetaan myös kansainvälisesti innovatiivisuudesta ja taloudellisesta menestyksestään.

Meillä on noin 2,3 miljoonaa asiakasta eli asiakkainamme on lähes koko Suomi. Lähes jokainen aikuinen suomalainen on joskus ollut tekemisissä Elisan tai sen palveluiden kanssa. Liikevaihtomme vuonna 2016 oli 1,64 miljardia euroa.

Tarjoamme palveluita sekä kuluttajille että yrityksille. Toimialamme elää jatkuvassa muutoksessa, ja kaikkein nopeimmin meillä kasvavat ja kehittyvät uudet digitaaliset palvelut.

Henkilöstöä meillä on noin 4 300. Pääkonttorimme sijaitsee Helsingin Pasilassa.

10 syytä tulla elisalle

Haluatko tietää, millaista meillä on? Anna meidän kertoa.

Voit myös kysyä suoraan

Me vastaamme kysymyksiisi. Klikkaa kuvaa ja soita.

Mikko Pukkila

Mikko Pukkila

Kehityspäällikkö

Työni on edistää puhelinten, konsolien ja lisätarvikkeiden myyntiä kaikissa Elisan myyntikanavissa sekä löytää uusia mielenkiintoisia tuotteita valikoimaan. Työpäiviini kuuluu yhteistyötä laitevalmistajien kanssa, valikoiman ylläpitoa, markkinoiden seuraamista sekä lanseerausten ja kampanjoiden suunnittelua ja toteutusta.

050 327 5014
etunimi.sukunimi@elisa.fi

Jaakko Rytinki

Jaakko Rytinki

järjestelmäarkkitehti

Työnkuvaani voisi kuvata näin: kädet savessa arkkitehtuuria ja devausta. Tällä hetkellä fokuksessa fronttiteknologiat, AR & VR ja master data management. Lisäksi kirjoittelen Javaa, puuhailen DevOpsin parissa ja protoilen uusia teknologioita.

050 438 9432
etunimi.sukunimi@elisa.fi

Pia Andersin

Pia Andersin

analyytikko

Työskentelen Viihtymisen liiketoiminnassa, jossa teen liiketoimintaa tukevia selvityksiä, tutkimuksia ja analyyseja ja kehitän tiimilleni tärkeitä datalähteitä ja raportointia. Pyrin työlläni tuomaan näkemystä, joka pohjautuu laajoihin ja jatkuvasti kasvavien datamassojen analysointiin, jotta liiketoiminta voisi tehdä parhaita mahdollisia päätöksiä.

050 327 3309
etunimi.sukunimi@elisa.fi

Mietitkö vielä, olisiko Elisa oikea työpaikka juuri sinulle? Jäikö jokin vielä mietityttämään? Soita tai laita viestiä, me kerromme, millaista Elisalla on työskennellä.