Toivotamme tänäkin kesänä pari sataa kesätyöntekijää tervetulleiksi Elisalle. Lämmin kiitos kaikille reippaille kesätyönhakijoille! Me rekrytoimme jatkuvasti uusia elisalaisia erilaisiin tehtäviin, katso kaikki avoimet tehtävät täältä.

Tarjoamme huippumahdollisuuden päästä tekemään juuri sinua kiinnostavaa työtä kesän ajan kannustavassa ja rennossa porukassa!

Kesätyö tarjoaa arvokasta kokemusta työelämästä, ja samalla myös tienaat rahaa ja saat uusia kavereita. Sitä paitsi Elisalla viihdytään monestakin syystä: työtapamme ovat joustavat, esimiehet päteviä, ja täällä saat osallistua eturintamassa monenlaisen jännittävän uuden teknologian kehittämiseen. Mikäli viihdyt meillä ja teet työsi hyvin, keskustelemme mielellämme jatkosta osa- tai kokoaikaisena.

Elisa on aiempien vuosien tapaan mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa. ”Osa vastuuta on myös se, että haluamme antaa kesätyön hakijoille eväitä työelämään.”, kertoo Elisan henkilöstöjohtaja Merja Ranta-aho. Haluamme antaa kaikille työnhakijoille hyvän hakijakokemuksen ja selkeän palautteen.

Kesätyöhakumme oli käynnissä tammi-helmikuun 2018 ajan. Kiitos kaikille hakijoille!

Löydät kaikki avoimet työpaikkamme täältä.

Elisan kesätyöt olivat haettavissa tammi-helmikuussa 2018.

Yleiset tiedustelut liittyen kesätöihin voit laittaa Elisan rekrytiimille (rekrytointi@elisa.fi).